Oldies
sixtiesinfo

Oldies info

De sixties

Begin jaren 60 werd ik aangereden door een auto en lag wekenlang gekluisterd aan bed. Maar ik was niet alleen: ik kreeg een transistorradio en ontdekte het geluid van de sixties: Beatles, Rolling Stones,de Kinks, Monkees, Animals…het kon niet op en ik werd er knettergek van.

Deze muziek bleef in mijn hoofd, ik kende iedere plaat en zou en moest ook deze muziek zelf spelen. Dat is er toen niet van gekomen; later –in de tijd dat ik in dans- en top veertigorkesten speelde- lukte dat wel en heb ik vele jaren sixties, seventies, eighties en ninetiesmuziek gespeeld. Met deze ervaring speel ik nu mijn oldies-repertoire dat in verschillende combinaties gebracht kan worden: een avondje sixties of een combinatie van “all-time favourites” van sixties tot nineties. Alles is mogelijk.

Muzikale tijdreis

Een avondje oldies maakt wat los: onbewuste herinneringen komen boven. Muziek verbindt snel de gedachte met waar je toen was , wat je deed en met wie; de verhalen komen los en je bent even terug in de tijd. Met een avondje oldies maak je een muzikale tijdreis.

Albums

In het menu onder Oldies: “albums” vind je per album een aantal songs als voorbeeld van mijn repertoire. De songs zijn live opgenomen: whatyouhear is whatyouget !

Wil je mijn Oldies albums beluisteren?

Copyrights www.contrasts.nl